Scannen

Eerst kijken, dan plannen maken

Nergens gaan de veranderingen zo snel als in de automatisering. Wie had dertig jaar geleden gedacht dat we vandaag de dag altijd en overal:

  • bereikbaar zijn
  • (online) kunnen werken
  • bestanden kunnen inzien en delen

En wie had kunnen bedenken dat de computerterminal van toen, minder rekenkracht heeft dan de smartphone van vandaag. En dat tekst, beeld en geluid met de snelheid van het licht wereldwijd worden ontsloten. Niemand toch...

Dezelfde ontwikkeling maakt ook de automatisering op uw bedrijf of kantoor door. Wat vijf jaar geleden state of the art was, is nu gedateerd. Of we het nu hebben over pc’s, laptops, tablets, smartphones of over besturingssystemen en softwarepakketten; de ontwikkelingen gaan razendsnel. Hetzelfde geldt voor de mogelijkheden om veilig, online en ‘in the cloud‘ te werken.

Wij nemen de staat van uw bedrijfsautomatisering graag voor u onder de loep. Sluit die nog wel aan bij de manier waarop u werkt of graag wilt werken? Waar zitten de zwakke schakels in uw netwerk en hoe kunt u die snel en voordelig updaten? Is uw bedrijfsinformatie wel goed afgeschermd, beveiligd en beschikbaar bij uitval of brand? U wilt niet weten hoe u misgrijpt als u niet langer de beschikking heeft over uw bestanden.

Deze en andere zaken inventariseren we voor u. Vanzelfsprekend op basis van uw behoefte en een vooraf overeengekomen vergoeding. U ontvangt een gedegen rapportage waarin zowel de sterke als mindere punten van uw automatisering zijn vermeld, voorzien van een objectief advies.

Zo werken we ook bij nieuwe opdrachten. We starten altijd met een inventariserend gesprek en nulmeting, waarin we uw manier van werken toetsen aan de mogelijkheden die er zijn. Dat doen we natuurlijk in overleg met u.

Neem de proef op de som, zouden we zeggen.