Hoe werken we

Duidelijk, betrouwbaar en objectief

Iedere organisatie krijgt vandaag de dag met automatisering te maken. Hoe groot of klein ook. Administreren, corresponderen, relaties en agenda’s beheren, documenten delen, uitwisselen en bewaren. Bijna alles wat essentieel is voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering is voor een belangrijk deel geautomatiseerd.

Als KOSdata helpen we u om uw automatisering zo voordelig, betrouwbaar en efficiënt mogelijk te laten verlopen. En in de lucht te houden. Natuurlijk bepaalt u zelf voor welke diensten u ons inschakelt. Voor advies en implementatie? Of ook voor onderhoud en ondersteuning? Dat is aan u.

Objectieve en onafhankelijke advisering

Waar u ook voor kiest, een ding staat vast. Wij opereren onafhankelijk van leveranciers. Van ons krijgt u dus een objectief advies over de aanschaf van uw hard- en software. Dat maakt ook dat we u, waar mogelijk en geschikt, wijzen op de mogelijkheden van opensource software. Bijvoorbeeld als operating systeem van uw server.

We staan voor een goede relatie. U weet van meet af aan waar u aan toe bent. Zo werken we met transparante offertes, een reële planning, vaste tarieven en contactpersonen. U komt dus nooit voor verrassingen te staan en bent verzekerd van een:

  • onafhankelijk advies
  • geruisloze implementatie
  • vakkundige ondersteuning

Bij transparant werken, horen ook heldere leveringsvoorwaarden.